Om oss

Vårt företag

Vårt företag står på två ben dels en konsult verksamhet med inriktning mot kyrkogårdsförvaltning samt vår musikverksamhet.

Jag brinner för kyrkogårdsförvaltning och med den erfarenhet jag har till förskaffat mig under 20 år som kyrkogårdschef  är jag nu beredd att hjälpa församlingar att driva en effektiv- rättssäker  administration av  kyrkogårdsförvaltningen. Församlingarna kan även få nyttja min breda kompetens inom kyrkogårdens skötsel, kulturarv, utveckling och upphandling.

Marianne kan med sin mångåriga erfarenhet vara den som hjälper dig att  koordinera  vigsel, dop, begravning eller andra typer av ceremoniella musikinslag. Solosång, spel på piano och orgel är också något som vi kan erbjuda våra kunder.

Jag som arbetar som konsult i företaget  har en lång erfarenhet av kyrkogårdsförvaltning då jag verkat som kyrkogårdschef under två årtionden.


 Detta kan vi göra för er

  • Vi kan göra er begravningsadministration, effektivare, uppdaterad mm.
  • Aktualisera era vård och underhållsplaner, digitalisera i Bambi, mm
  • Ombud för beställaren vid entreprenader, kvalitetssäkring, upphandling mm
  • Genomlysning av miljöarbetet
  • Genomlysning av arbetsmiljön
  • Och mycket mer

Referenser

Genom mitt tidigare uppdrag som kyrkogårdschef har jag fått ett stort kontaktnät

Genom mitt förtroendeuppdrag som ordförande i Båstad Östra Karups  kyrkogårds- och fastighetsutsktott har jag sett Peters förmåga att driva projekt från idéstadie till fullgott resultat. Jag kan verkligen rekommendera honom.

Per Wulff

Områdeschef SIMAB

Genom mitt arbete med gravstenssäkring har jag kommit i kontakt med Peter då han varit verksam som kyrkogårdschef och fick då stort förtroende för hans kunnighet och imponerades över den välorganiserade verksamheten han byggt upp.

Andreas Sundbom

VD. Tryggsten AB

Peters erfarenheter bidra på ett konkret och pedagogiskt sätt i yrkeshögskolans undervisning. Peter leder kursen “kvalitet, miljö och arbetsmiljö”  för “kvalificerade trädgårdsanläggare” där föreläsningar och bedömningar av elevernas kunskaper ingår.

Akademi Båstad

Utbildningsledare Fredrik Thomée